Frunze de oregano, 100g, AdNatura
Frunzele de oregano se folosesc pentru condimentarea legumelor (roșii, mazare, fasole, salata).
17 produse
Frunze de oregano, 100g, AdNatura
Frunzele de oregano se folosesc pentru condimentarea legumelor (roșii, mazare, fasole, salata).
Pudra de turmeric, 200g, AdNatura
Turmericul (Curcuma) pulbere are o aroma puternica si se poate folosi la prepararea diferitelor sosuri, salate, mancaruri din: legume, orez, carne, preparate din fructe de
Bucati de scortisoara, 100g, AdNatura
Scortisoara este coaja de culoare roscata-cenusie a scortisorului, un arbore exotic, vesnic verde care atinge 10 pana la 15 metri inaltime.
Pudra de scortisoara, 50g, AdNatura
Terapeutii medicinei traditionale chinezesti si indiene cunosc de mii de ani proprietatile curative ale acestui condiment aromat.
Frunze de rozmarin, 100g, AdNatura
In bucatarie, rozmarinul se foloseste la condimentarea mai multor preparate alimentare, pentru gustul sau delicios, aromat, usor amarui.
Pudra Schinduf, 200g, AdNatura
Semintele de schinduf contribuie la mentinerea nivelului normal al colesterolului mentinand glicemia in limite normale. Sustine imunitatea organismului usureaza digestia si contribuie la detoxifierea organismului.
Mix de legume dulci, 200g, AdNatura
Mix de Legume Dulci este un amestec de legume fara sare ce, poate fi folosit pentru condimentarea si aromatizarea diferitelor preparate culinare: supe, ciorbe, salate
Mix de fibra cu argila pentru detoxifiere, 200g, AdNatura
Produsul a fost creat in concordanta cu nevoia de detoxifiere adoptata tot mai mult in randul consumatoruli.
Frunze de leustean, 50g, AdNatura
Se adauga in supe si ciorbe, se poate folosi in salate si sosuri.
Maghiran, 100g, AdNatura
Frunzele de maghiran se folosesc pentru condimentarea diferitelor preparate culinare: salate, sosuri, supe, ciorbe, pizza, paste, diverse mancaruri.
Ghimbir rizomi, 200g, AdNatura
Ghimbirul este, poate, cel mai versatil condiment, fiind folosit in absolut toate tipurile de preparate, de la sosuri, supe si feluri principale, pana la deserturi
Fibre de mar, 200g, AdNatura
Fibrele de mar se consuma ca atare sau adaugate in iaurt, salate sau in diverse preparate netratate termic, avand un continut ridicat de fibre ajuta
Frunze de cimbru, 100g, AdNatura
Cimbrul se poate folosi pentru aromatizarea diferitelor preparate culinare, mai ales in mancarea de fasole, cea de linte, dar si la prepararea carnii de porc
Frunze de busuioc, 100g, AdNatura
Busuiocul se foloseste la condimentarea si aromatizarea diferitelor preparate: salate, supe, ciorbe, pizza, paste, sosuri.
Cardamom macinat, 50g, AdNatura
Cardamonul are un gust intens, picant cu o nota clara de lamaie.
Anason fructe, 150g, AdNatura
Produs 100% natural.
Anason stelat, 50g, AdNatura
Produs 100% natural.